New Hotspot: DIJCK2 in Delft

by Imke Walenberg

Onze zoektocht naar nieuwe, toffe hotspots zal nooit stoppen. Zo ontdekten wij een wereldse brillenwinkel in Delft: DIJCK2. Bij deze brillenwinkel is het New Yorkse concept van gewoon even binnen lopen en verschillende merken en modellen proberen van toepassing. Niet op afspraak en zonder verplichtingen. Door dit concept is het uitkiezen van een bril een stuk leuker én relaxter.

Maar het is ook de geschiedenis die onze aandacht trok. Het verhaal van deze hotspot begon in 1968 en de naam, DIJCK2, komt af van het oudhollandse straatje waarin de winkel te vinden is: Oude Langendijk, op nummer 2.

Bij DIJCK2 vind je zogeheten ‘future classics’, klassieke brillen die in een modern jasje zijn gestoken. Onder de 7 bijzondere merken vind je onder andere het kersverse Nederlandse Nina & Max. Ook het Amsterdamse Dick Moby en twee van onze andere favorieten, Oliver Peoples en Moscot, vind je bij DIJCK2. Waar bij de meeste opticiens goed zicht en een mooie look centraal staan, gaat de brillenwinkel DIJCK2 een stap verder. Bij de nieuwe hotspot gaat het om hoe jij de wereld ziet. Je merkt dat aan hoe nieuwsgierig het team van DIJCK2 is. Naar jou als klant, en ook naar de oorsprong van hun brillen. Leuk detail: koop je een bril, krijg je een prachtig glazen wereldbolletje mee!

Zelf een kijkje nemen (pun intended;)? Hier kun je ze vinden:

Adres: Oude Langedijk 2, Delft
Website: dijck2.nl

Hotspot DIJCK2 Delft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  Pop-up geopend voor hippe joggingpakken

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy