Hotspot DIJCK2 Delft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

New Hotspot: DIJCK2 in Delft

Onze zoektocht naar nieuwe, toffe hotspots zal nooit stoppen. Zo ontdekten wij een wereldse brillenwinkel in Delft: DIJCK2. Bij deze brillenwinkel is het New Yorkse concept van gewoon even binnen lopen en verschillende merken en modellen proberen van toepassing. Niet op afspraak en zonder verplichtingen. Door dit concept is het uitkiezen van een bril een stuk leuker én relaxter.

Maar het is ook de geschiedenis die onze aandacht trok. Het verhaal van deze hotspot begon in 1968 en de naam, DIJCK2, komt af van het oudhollandse straatje waarin de winkel te vinden is: Oude Langendijk, op nummer 2.

Bij DIJCK2 vind je zogeheten ‘future classics’, klassieke brillen die in een modern jasje zijn gestoken. Onder de 7 bijzondere merken vind je onder andere het kersverse Nederlandse Nina & Max. Ook het Amsterdamse Dick Moby en twee van onze andere favorieten, Oliver Peoples en Moscot, vind je bij DIJCK2. Waar bij de meeste opticiens goed zicht en een mooie look centraal staan, gaat de brillenwinkel DIJCK2 een stap verder. Bij de nieuwe hotspot gaat het om hoe jij de wereld ziet. Je merkt dat aan hoe nieuwsgierig het team van DIJCK2 is. Naar jou als klant, en ook naar de oorsprong van hun brillen. Leuk detail: koop je een bril, krijg je een prachtig glazen wereldbolletje mee!

Zelf een kijkje nemen (pun intended;)? Hier kun je ze vinden:

Adres: Oude Langedijk 2, Delft
Website: dijck2.nl

Hotspot DIJCK2 Delft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  Herfstmode voor hem en haar, dit zijn de trends voor 2017
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “New Hotspot: DIJCK2 in Delft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *