new balance - daily cappuccino - lifestyle blog

New Balance op maat

Ben je een hak-, middenvoet- of voorvoetlander? Pardon? Als je geen hardloper bent zullen deze termen je niet al te veel zeggen. Om comfortabel en relaxt te trainen of langere afstanden te lopen is deze informatie echter wel heel belangrijk. Zeker nu New Balance voor deze categorieën speciale schoenen heeft ontwikkeld. De nieuwe Fresh Foam collectie 2017 bestaat dit keer niet uit één, maar vier modellen: de Zante (midden/voor), de Boracay (hak/midden), de Vongo (hak) en de 1080 (hak). Al deze schoenen zijn uitgerust met een Fresh Foam die speciaal afgestemd is op looptechniek en het postuur van de loper

Deze nieuwe collectie is niet op de tekentafel ontwikkeld. Digitale drukplaten, hogesnelheidscamera’s en data van honderden hardlopers liggen aan de basis van deze unieke zool. Slim gebruik van technieken uit de bruggenbouw zorgen bovendien dat een zool precies de steun en demping geeft die een individuele loper nodig heeft. Dus of je nou groot, klein, licht, zwaar of traag bent, 5 km loopt of een marathon: New Balance biedt de perfecte schoen om je kilometers comfortabel af te leggen. Ga dus naar de betere hardloopwinkel, laat jezelf en je looptechniek nauwgezet analyseren en je weet zeker dat je de juiste schoen te pakken hebt. Happy Runnings!

Lees ook:  Review: Teufel AIRY draadloze koptelefoon – goeie mix van stijl, comfort en topgeluid

0 comments on “New Balance op maat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *