Modetrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Modetrends voorjaar 2017

De lente is in zicht, tijd om je kledingkast weer op te frissen met dé nieuwste trends voor het voorjaar! Wat die trends zijn? Wij tippen alvast de volgende musthaves:

1) Bloemige prints
Klinkt wellicht wat tuttig in de oren, maar niets is minder waar. Deze trend vertaalt zich naar abstracte tot aan realistische bloemenprints verwerkt in details of juist over-all. Combineer je look met een stel goede hakken en een perfect zittende jeans, dan verdwijnt het tuttige gehalte van de bloemetjes als sneeuw voor de (voorjaars)zon!

Modetrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Streepjes
Streepjes zijn here to stay! Creeer de welbekende ‘je ne sais quoi’-look met een gestreept shirt, vest of zelfs jumpsuit. Zowel voor mannen als vrouwen is deze trend spot on deze lente. Streepjes-inspiratie nodig? Ga dan eens naar McGregor.nl of McGregor.be.

Modetrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Platte schoenen
Niet alleen op hoge hakken kan je goed voor de dag komen, maar ook voor platte schoenen geldt datzelfde in 2017. Denk bij platte schoenen aan onder andere loafers, ballerina’s, sneakers… het kan allemaal. Fijne bijkomstigheid is natuurlijk dat dit soort schoenen heel wat liever zijn voor je voeten dan pijlhoge hakken.

Modetrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Spijkerjack
Yes, het bekende spijkerjack is het helemaal deze lente. Ook weer een trend die zowel voor mannen als vrouwen geldt. Oversized, getailleerd, stoer of juist klassiek. Het denim jasje is terug van weg geweest.

Modetrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Stijladvies van de best geklede mannen op TV
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Modetrends voorjaar 2017

  1. Een bloemenprint jurk, jas of sandalen. Leuke items op http://www.emeralbeautylife.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *