Modetrends voorjaar 2017

by Imke Walenberg

De lente is in zicht, tijd om je kledingkast weer op te frissen met dé nieuwste trends voor het voorjaar! Wat die trends zijn? Wij tippen alvast de volgende musthaves:

1) Bloemige prints
Klinkt wellicht wat tuttig in de oren, maar niets is minder waar. Deze trend vertaalt zich naar abstracte tot aan realistische bloemenprints verwerkt in details of juist over-all. Combineer je look met een stel goede hakken en een perfect zittende jeans, dan verdwijnt het tuttige gehalte van de bloemetjes als sneeuw voor de (voorjaars)zon!

Modetrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Streepjes
Streepjes zijn here to stay! Creeer de welbekende ‘je ne sais quoi’-look met een gestreept shirt, vest of zelfs jumpsuit. Zowel voor mannen als vrouwen is deze trend spot on deze lente. Streepjes-inspiratie nodig? Ga dan eens naar McGregor.nl of McGregor.be.

Modetrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Platte schoenen
Niet alleen op hoge hakken kan je goed voor de dag komen, maar ook voor platte schoenen geldt datzelfde in 2017. Denk bij platte schoenen aan onder andere loafers, ballerina’s, sneakers… het kan allemaal. Fijne bijkomstigheid is natuurlijk dat dit soort schoenen heel wat liever zijn voor je voeten dan pijlhoge hakken.

Modetrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Spijkerjack
Yes, het bekende spijkerjack is het helemaal deze lente. Ook weer een trend die zowel voor mannen als vrouwen geldt. Oversized, getailleerd, stoer of juist klassiek. Het denim jasje is terug van weg geweest.

Modetrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Getest: Casio G-Shock GBA-800

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy