(H)eerlijk eten van SPRUIT voor je spruit

We hebben HelloFresh en we hebben Marly Spoon, voor snel, lekker en makkelijk koken, gezond en met verse ingrediënten. Maar hoe zit dat eigenlijk met lekker, makkelijk en gezond eten voor je kleine spruit? Je wilt dat spruitje ook snel vers voedsel binnenkrijgt en vaak schiet apart koken er bij in. En laten we eerlijk zijn, als we snel en makkelijk willen voor onze kleinsten, loopt het water je nou niet bepaald in de mond als je langs de rijen ‘potjes’ in de supermarkt loopt. Want daar grijp je al snel naar als het om ‘makkelijk en snel’ gaat.

spruit baby- en peutervoeding - daily cappuccino - lifestyle blogMaar nu hebben we SPRUIT baby- en peutervoeding! SPRUIT levert gezonde, kant-en-klare-maaltijden voor baby’s en peuters aan huis. Bij SPRUIT staat alles in het teken van gezond en gemak. Alle maaltijden zijn vers bereid met biologische, eerlijke en seizoensgebonden ingrediënten dus met alle goede vitamines en voedingstoffen. Na bereiding worden de maaltijden direct in porties ingevroren. Zo krijg je ze ook thuis geleverd.

In de vriezer houden de porties het maximaal drie maanden uit en eenmaal ontdooit, moet je spruit het binnen twee dagen verorberen. Je hebt de keuze tussen een maandbox en een eenmalige proefbox (of een kraamcadeau, leuk!). In de maandbox heb je keuze tussen 9, 14 of 18 maaltijden en je hebt de keuze in de leeftijdsgroepen van 4-8 maanden, 8-12 maanden en vanaf 12 maanden. De gerechtjes wisselen continu. Op deze manier krijgt jouw kleine altijd heerlijk gevarieerde maaltijden met de juiste voedingsstoffen. Het voordeel is dat je spruitje een diversiteit aan smaken leert kennen zodat hij of zij strakjes als een volleerd allesproever lekker mee kan knagen met de groten. En: jij hoeft even niet meer na te denken over wat nu weer klaar te maken. Ga je een maandje op vakantie of komt het even niet zo goed uit, pauzeer je de box gewoon even. Boxje uitproberen? Neem de proefbox met 9 maaltijden van SPRUIT voor je spruit.

Lees ook:  LandLunch maakt van je thuislunch een lokaal feestje

spruit baby- en peutervoeding - daily cappuccino - lifestyle blog

0 comments on “(H)eerlijk eten van SPRUIT voor je spruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *