Happy hebbedingetjes

by Isabeau Kamphuis

Yes, het is weer lente! Een seizoen dat alleen maar een glimlach op je gezicht kan brengen en daarom doen we vandaag een ode aan dingen waar we blij van worden. Vul de lijst gerust aan in de reacties en ohja, happy spring!

Tulpen in volle bloei
We wonen in Nederland, wat betekent dat je waarschijnlijk het hele jaar door wel een bos tulpen kan vinden. Maar officieel is het tulpen seizoen halverwege maart begonnen en eindigt deze aan het einde van mei weer, wat betekent dat we er middenin zitten! Halverwege april zijn de bloemen op hun mooist en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar niks maakt ons op de redactie vrolijker dan een kleurrijke bos tulpen op tafel. Het ultieme lente gevoel…

Netflix en.. Netflix!
Geeft het maar toe, je bent net zo verslaafd en het binge-watchen van series als de rest van de wereld! Met een Netflix cadeaukaart kun je ook je vriendje, vriendin, moeder en zelfs de buurvrouw bij je verslaving betrekken; Netflix voor iedereen!

Favoriete parfum
Niet in een bank-hang en Netflix bui? Niks wat je af en toe harder nodig hebt dan een avondje uit met vrienden, wat ons brengt tot een happy moment waarvan we zeker zijn dat je deze herkent: het opspuiten van je favoriete parfum tijdens een laatste blik in de spiegel. Niks maakt je look meer af dan de juiste geur. De nieuwe chance parfum van Chanel is hiervoor een echte aanrader.

Polaroid herinneringen
Last but not least, iets waar we super, super blij van worden: de mensen van wie we houden en de herinneringen die we met hen maken. Deze kun je natuurlijk vastleggen met je telefoon maar we zijn in een nostalgische bui en missen echte foto’s, foto’s die je kunt vasthouden en in een album kan stoppen. De perfecte manier om dit toch te doen? Koop een polaroid camera en leg die momenten vast! Geloof ons maar, als je eenmaal je eerste foto hebt genomen, wil je niet meer stoppen.

Lees ook:  Jezelf in het zonnetje zetten? 3 leuke cadeautips! 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy