Gespot: haartrends voor de lente van 2017

by Imke Walenberg

We realiseren ons heel goed dat het buiten nog aardig koud is, maar de lente komt eraan en we hebben er nu al zin. Bij de wisseling van de seizoenen horen ook nieuwe outfits met minder lagen en andere accessoires en je haar is er daar één van. Ja, je las het goed, tijd om weer een nieuwe look uit te proberen en ook je haar helemaal spring ready te maken. Dit zijn de haartrends voor deze lente.

Een stoere maar nog steeds vrouwelijk look die we steeds vaker gaan zien is de “blunt cut”. Je bent recent vast wel een filmpje tegen gekomen waarin het haar op één lengte werd gebracht door met een tondeuse een rechte lijn te trekken. Al je haar op één lengte, dat is het idee. Deze look werkt het beste bij haar met een medium lengte, denk aan een bob of een lange bob. Een stijltang er doorheen maakt het helemaal af; strakker kan niet. Een stoere look en perfect voor de warmere dagen die er aan komen.

Ook op het gebied van kleur hebben we alweer een nieuwe trend gespot. 2016 werd overheerst door rose gold, in je interior, fasion maar ook haar. Dit jaar wordt deze trend door gezet maar dan wel met een kleine aanpassing. “Blorange” is een combinatie van rosé en peachy tones in één en is door de rodere ondertinten de edgy opvolger van rose gold, een echte eye-catcher.

Haartrends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Maar ook andere warme rood tinten gaan de haarwereld de komende maanden overnemen. De kleuren die we veel meer voorbij zien komen zijn rode en copper tinten en we worden er alleen maar blij van. Warme tinten in je haar en die temperaturen volgen wel.

Lees ook:  7 x must watch westernfilms aller tijden

Wat maken deze trends nou zo tof? Je kunt ze gewoon zelf thuis doen. De blunt cut is misschien nog een uitdaging maar met wat hulp is deze look gemakkelijk thuis te creëren. Ook het aanbrengen van warme tonen is zo gedaan. Geen bezoekje aan de salon nodig. Met de hulp van de haarverf van WeColour doe je dit met alle gemak gewoon in je eigen woonkamer. Er worden alleen natuurlijk ingrediënten gebruikt zodat jij straks met een blije haardos van het zonnetje kunt genieten.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy