Nina Fuehrer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een vos om je nek

De gebreide accessoires die de ontwerpster Nina Fuehrer maakt zijn zowel figuratief als draagbaar en praktisch tegelijkertijd. Inspiratie voor haar werk komt uit fabels, maar ook van dieren in het wild en moderne kunst.

Nina Fuehrer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Resultaat zijn toffe sjaals en mutsen met een komische touch, allemaal van mooie materialen zoals merinowol, kasjmier en lamswol én die leuk zijn voor zowel volwassenen als kids! Hoewel de lente in zicht is, is het dan ook zeker geen straf om met zo’n fijn dierenexemplaar om je nek te lopen.

Nina Fuehrer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Nina Fuehrer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  5x de beste plekken om bijzondere kunst voor aan de muur te kopen
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een vos om je nek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *