De beste gadgets voor op reis

by Imke Walenberg

Heb jij al een lekkere vakantie in het vooruitzicht? Misschien al wel in de meivakantie? Even helemaal bijtanken en de boel de boel laten. Wil je dat helemaal relaxt doen, dan zorg je dat je de beste reisgadgets binnen handbereik hebt. Wij struinden het internet af en verzamelden de beste reisgadgets voor een honderd procent zorgeloze vakantie:

1) Bheestie
Bheestie? Yes, Bheestie. Een vrij geniale uitvinding vinden wij. Hoe vaak gebeurt het je namelijk niet dat je telefoon, tablet, e-reader of welk elektronisch device dan ook per ongeluk nat wordt/in het water valt langs het zwembad. Met behulp van dit pakket kan je je ondergedompelde gadget weer leven inblazen. Handig!

Travel gadgets - daily cappuccino - lifestyle blog

2) Smartphone
Met een goede smartphone mee op reis, is een fotocamera eigenlijk helemaal niet meer nodig. En kies je voor het nieuwe paradepaardje van Samsung, de Samsung Galaxy S7 Edge, dan ben je er ook nog eens zeker van dat je scherm niet per ongeluk kapot gaat. Deze telefoon heeft namelijk zogenaamd Gorilla Glass 5 bescherming waardoor het scherm nagenoeg onbreekbaar is.

Travel gadgets - daily cappuccino - lifestyle blog

3) Ipad/eReader houder
Verveel je jezelf snel in het vliegtuig? En ben je het beu om je iPad of eReader de hele tijd vast te moeten houden? Ideaal is dan de Skyview van Griffin Technology. Daarmee klik je je tablet of eReader vast aan de stoel voor je en kun je handsfree lekker door blijven lezen of kijken.

Travel gadgets - daily cappuccino - lifestyle blog

4) Reisstekker
Je hebt reisstekkers en reisstekkers. Die van Balvi is echt een must-have voor als je van reizen in stijl houdt. Je kan de adapter aanpassen op allerlei verschillende stopcontacten over de hele wereld met behulp van het handige in- en uitschuifsysteem. Daarnaast wordt hij geleverd in een stylish bruin leren hoesje.

Lees ook:  Kosten wereldreis

Travel gadgets - daily cappuccino - lifestyle blog

5) Sunscreenr
Met de Sunscreenr kan je je zonnebrandcrème-dekking en bescherming checken. Kijk nadat je je zonnebrandcrème hebt aangebracht door het apparaatje en zie in één oogopslag welke spots je nog bent vergeten!

Travel gadgets - daily cappuccino - lifestyle blog

Mocht je na bovenstaande tips, behoefte hebben aan toch ook nog wat old skool vakantie vertier? Vertier waar geen oplader of überhaupt elektriciteit voor nodig is? Ga dan naar deze pagina, waar je heel veel travel games vindt die je vakantie zeker kunnen voorzien van heel veel fun!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy