Volgende maand is het alweer Pasen. De chocoladepaas-eieren en -hazen schitteren je tegemoet in de (bakkers)winkels. En brunches met familie en/of vrienden worden ingepland. Hoe je jouw paasbrunch thuis tot een succes maakt? Wij geven 3 styling-tips:
1) Tafel
Het begint natuurlijk allemaal met een goede tafel, waar iedereen lekker aan kan zitten en waar niemand ‘verloren’ aan zit. Liefst daarom een ovale of ronde tafel. Bijvoorbeeld deze mooie ronde eettafels.
2) Serviesgoed
Dan het servies dat je gebruikt voor de Paasbrunch. Je kan natuurlijk je oma’s dure servies van stal halen, maar waarom niet lekker mixen en matchen? Geef iedere gast een ander soort bord en gebruik ook voor het glaswerk verschillende typen glazen. Dat maakt het een lekker bont geheel, wat prima past bij Pasen
3) Aankleding
Omdat je het serviesgoed al bont genoeg maakt, moet je er wel voor zorgen dat de rest wat rustiger is. Zorg voor een tafellaken in één kleur en dito servetten. Maak het persoonlijk door mooie naamkaartjes en menukaartjes uit te printen en neer te leggen op de borden.