Valentijn Gift Guide

by Imke Walenberg

Wat te geven aan je lief of je beste vriend of vriendin op dé dag van de liefde? Wij maakten een kleine selectie van (last-minute) Valentijn-cadeaus:

1) Time To Kiss
Een horloge doet het altijd goed. En ga je voor het Nederlandse horlogemerk Rosefield dan zit je helemaal gebakken met Valentijn. Het merk heeft dit jaar voor Valentijn namelijk de krachten gebundeldmet beautymerk Maybelline New York onder de toepasselijke noemer #TimeToKiss. Verwen je geliefde met een Rosefield horloge en je ontvangt er gratis de rose-tinted Maybelline New York Inti-Matte lippenstift bij!

2) Wijn-avondje met je lief of vriend(inn)en
Ook een goede fles wijn blijft een top-cadeau. Maar kies wel de juiste wijn bij de juiste persoon. En duurkoop wil niet altijd per se een goede koop zeggen. Niet iedereen is gek van een Merlot bijvoorbeeld en de ene Chardonnay is de andere niet. Heb je een wijn met zorg uitgekozen? Dan beleef je honderd procent zeker een topavon met je lief of vriend(inn)en met Valentijn.

Valentijn Gift Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Geef jezelf cadeau!
Schuilt in jou de ultieme romanticus? Of levert Valentijnsdag juist enorme (keuze)stress op? Bol.com helpt je om jouw valentijn op een wel heel bijzondere manier in te pakken. Je kunt jezelf dit jaar namelijk cadeau geven met #PakjeLiefde. Een speciale doos waarin je jezelf kunt verpakken als het meest persoonlijke valentijnscadeau ooit. Dit #PakjeLiefde kan je vanaf nu bij aankoop van een valentijnsgeschenk uit de speciale valentijnswinkel gratis bestellen. En handig: voor de vergeetachtige romanticus of late beslisser is er de mogelijkheid om jouw valentijnscadeau op Valentijnsdag zelf nog voor 12.00 uur te bestellen. Het wordt dan nog dezelfde avond afgeleverd!

Lees ook:  Review: MOYU notitieboekjes van uitwisbaar steenpapier

Valentijn Gift Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Meer Valentijn-gift-inspiratie nodig? Ga dan eens naar Milledoni.nl waar je heel veel meer originele cadeau-ideeën kan vinden!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy