urwahnbikes-stadtfuchs-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Stadsfiets pur sang

Als je in de stad woont is de fiets domweg het perfecte vervoermiddel. Nooit wachten op de tram of metro en ook verkeersopstoppingen zijn geen enkel probleem. Je peddelt in je eigen tempo van A naar B. En dat gaat inmiddels ook niet meer ten koste van je imago. Voor iedere stadsbewoner is er een passend model beschikbaar. Bij de redactie zien we de gekste, sportiefste of coolste modellen voorbijkomen. En hoewel het aanbod enorm is, zijn er zeker nog modellen die in het oog springen. De Stadtfuchs van het Duitse URWAHN bikes is een stadsfiets pur sang.

Wat meteen opvalt aan dit model is het gebogen frame aan de achterzijde. Het handgemaakte frame van deze stadsfiets is naar binnen gebogen om de berijder nog meer comfort te geven. Dit detail zorgt volgens de ontwerpers voor de perfecte demping van alle oneffenheden die je in de stad tegenkomt. Als we eerlijk zijn, ziet de fiets er, ondanks het mooie lijnenspel, wat spartaans uit. Toch is alles wat je nodig hebt aanwezig. Natuurlijk een leren zadel en stevige banden. Voor de veiligheid is het Duitse ros is uitgerust met LED-verlichting die met een slimme dynamo voet. Vrij naar VanMoof is de fiets ook uit te rusten met een GPS tracker. Dat is vooral prettig als iemand je fiets ook mooi vindt, maar er niet voor wil betalen. Of als je ’s avond laat uit de kroeg rolt en vergeten bent waar je je Stadtfuchs hebt achtergelaten…

Lees ook:  Staycation of lockdown roadtrip? Hoe je ook nu een heerlijk vakantiegevoel creëert

0 comments on “Stadsfiets pur sang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *