Daten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Seks op de eerste date: taboe of de normaalste zaak?

Je spreekt af, er is een klik en stiekem denk je bij jezelf: waarom niet? Veel singles maken dit moment wel een keer mee tijdens hun periode in de datingpoules en wij zijn nieuwsgierig naar het antwoord op deze vraag. Want waarom zou je het niet doen? En waarom juist wel? Wij gingen op onderzoek uit.

Wanneer je opzoek gaat meningen over dit onderwerp komen een hoop antwoorden op het zelfde neer: Je kent elkaar niet goed genoeg. Hier liggen twee gedachtegangen achter. Sommige zijn bang nar huis te gaan met een SOA, want tijdens een avondje uit heb je dat meestal nog niet besproken. De andere reden voor dit argument is emotioneel: je kent die persoon nog maar net en het is voor veel nogal een aardige stap om meteen het bed in te duiken. Zolang jij je er niet comfortabel bij voelt moet je het ook vooral niet doen. Maar als je het doet, doe het dan veilig, niks mis met het opzak hebben van een Durex condoom. Trust us: je bent echt niet de enige.

Maar hier komt de onverwachte wending: het niet zo goed kennen van de gene die tegenover je zit (en misschien morgenochtend wel naast je ligt) is voor veel ook juist de reden om hem/haar wel mee naar huis te nemen. Soms weet je namelijk al meteen dat een lange relatie er niet in zit en er is helemaal niks mis met een beetje fun.

Onze conclusie: lekker doen waar jezelf zin in hebt! Vergeet de stigma’s, de enige mening die telt is die van jou. Zolang je het veilig doet is er niks aan de hand en als je geen condooms bij de supermarkt of drogist om de hoek wilt halen kun je ze altijd nog online bestellen op condoom.nl, want veiligheid gaat natuurlijk wel voor.

Lees ook:  Hoe maken we ons seksleven in tijden van corona weer sexy?

Daten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “Seks op de eerste date: taboe of de normaalste zaak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *