Schrootstrijd: Verrassend en vernieuwend uitje

by Imke Walenberg

Gaat je beste vriend binnenkort trouwen of ben je nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje samen met je collega’s? Laat een onvergetelijke indruk achter door je vrienden of collega’s te verrassen met een bezoekje aan Schrootstrijd. Na de standaard Escaperooms en kroegentochten die bezocht worden tijdens een vrijgezellenfeestje en/of teambuilding activiteit, is Schrootstrijd eigenlijk vrij uniek en vernieuwend.

Schrootstrijd als bedrijfsuitje
Het concept van Schrootstrijd is afkomstig van het tv-programma Scrapheap Challenge, waarin door verschillende teams met allerlei onlogische, losse onderdelen een technisch, werkende creatie moet worden gemaakt. Schrootstrijd bevindt zich in Dieren op de Veluwe. Op een groot terrein ligt een heleboel schroot, waarmee je zo snel mogelijk een goede schrootmobiel moet bouwen. De groep collega’s kan worden opgesplitst in twee teams of je strijdt tegen een team dat werkzaam is bij een ander bedrijf. Het is aan elk team de taak om met hun eigen schrootmobiel sneller te zijn dan de schrootmobiel van het andere team. Deze activiteit vergt samenwerking en enorme creativiteit van iedereen. Enig technisch inzicht mag natuurlijk ook niet ontbreken, als je een schrootmobiel in elkaar moet zetten die daadwerkelijk rijdt en werkt. De juiste technische coaching wordt, indien nodig, uiteraard ook gegeven door de medewerkers van Schrootstrijd tijdens de wedstrijd. Vooral bij het laswerk kan goede coaching nodig zijn. Op deze manier krijgen al je collega’s de mogelijkheid hun individuele goede eigenschappen in te zetten voor het gezamenlijk bereiken van een verbluffend eindresultaat. Winnen dus!

Schrootstrijd - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Schrootstrijd tijdens je vrijgezellenfeest
Laat de strippers maar lekker thuis, want eigenlijk is Schrootstrijd een veel leuker, actiever uitje voor je vriendengroep. Lekker technisch bezig zijn met een stel hardwerkende mannen om je strijdwagen voor de bruid en bruidegom binnen een bepaalde tijd af te hebben, is natuurlijk de ultieme uitdaging als je wordt opgesplitst in verschillende teams! Mannen die hard aan het werk zijn, moeten uiteraard ook de nodige energie binnen krijgen om door te kunnen stampen. Om die reden kan je bij Schrootstrijd een lekkere lunch of hapjes en drankjes tijdens het vrijgezellenfeest bestellen. Aan het eind van de dag is er zelfs de mogelijkheid om een compleet buffet te bestellen, zodat iedereen gezamenlijk de laatste dag als vrijgezel van de aanstaande bruidegom kan vieren en op een waardige manier afsluiten. Tijdens zo’n dag vol actie gebeurt er altijd van alles, waar je ongetwijfeld nog met veel plezier aan zal terugdenken.

Lees ook:  5x must-have handige apps

Schrootstrijd - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy