SALSATION Fitness, dance never felt so good

by Wanda Bregman

SALSATION Fitness komt naar Nederland! Dit is de next generation latin based dance workout. O nee – ik hoor je denken – niet weer een Zumba of een Sh’bam les. Neenee, SALSATION Fitness is echt anders. Het combineert functioneel trainen, dus met je eigen lichaamsgewicht, en vernieuwde latin dance moves – goed voor je conditie en al je spieren. SALSATION een workout waar je vrolijk van wordt, sterk, lenig en fit. Het woord Salsation is ontleend aan Salsa & Sensation. Salsa: niet alleen vanuit het ritme en de muziekgedachte, maar ook van het Spaanse woord ‘salsa’ dat saus betekent. Want deze workout is een pittige mix van verschillende ritmes, culturen, de saus over de dans en fitness. En Sensatie staat voor het programma dat een sterke focus heeft op muzikaliteit, expressie en de manier waarop het menselijk lichaam natuurlijk beweegt.

salsation fitness

Venezolaan Alejandro Angulo is oprichter van SALSATION en professionele danser en choreograaf. In Venezuela zijn dansen en muziek een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven en dat zie je terug in deze geweldige dance workout. Als International Fitness Presenter en vertegenwoordiger van Nike reist Alejandro de wereld rond en leidt duizenden mensen op. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de fitness, dans en choreografie. Het verschil tussen de andere groepslessen en SALSATION is dat deze workout zorgvuldig ontworpen is het functionele bewegen van het lichaam te integreren in alle danceroutines. Je gebruikt daarbij je volledige bewegingsuitslag. Iedereen kan het –  man, vrouw – en SALSATION Fitness is superfun om te doen. Nog een paar voordelen: na verloop van tijd merk je dat je lichaamshouding en je contouren zijn verbeterd, je beweegt soepeler, hebt een betere mobiliteit en uithoudingsvermogen, ongeacht je leeftijd. Dance never felt so good!

Lees ook:  Waarom een eiwitshake goed is voor je spieropbouw

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy