Originele (food)tips voor Valentijn

by Imke Walenberg

1) Friet Romantique
Wat is nou romantischer dan samen een frietje delen? Met die gedachten ontwikkelden Sammy en Pebbles van de Frietboutique in samenwerking met chef-kok Raoul Meuwese van restaurant de Hoefslag de ‘Friet Romantique’. Een vers frietje geserveerd met zelfgemaakte mayonaise van Cabernet Sauvignon en olijven crunch, speciaal om te delen met iemand waarvan je houdt. De limited edition ‘Friet Romantique’ kan je van 7 tot en met 28 februari voor €4,75 kopen bij zowel de Hoefslag in Bosch en Duin als de Frietboutique in Amsterdam.

2) Serenadeservice
Altijd al je valentijn willen verrassen met een serenade, maar niet gezegend met een ‘engelen’ stem? Of misschien heb je wel iets goed te maken en wat back-up nodig? Via www.plugify.nl/serenadeservice kan je gratis een serenade bestellen voor Valentijnsdag.

Valentijn food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Pizzaservice voor hartenbrekers
Hoe romantisch Valentijnsdag, de dag van de liefde ook lijkt, onderzoek wijst uit dat de dagen rondom Valentijnsdag een van de meest populaire tijden is om je relatie te beëindigen. Daarom heeft gezonde-pizza-maker Magioni een tijdelijke webshop geopend waarin jij je net gedumpte vriend of vriendin een (gebroken) hart onder de riem kan steken. De pizzabodem in de vorm van een heel of gebroken hart inclusief handgeschreven kaartje wordt na bestelling via de webshop op Valentijnsdag bij je lover, sexy single friend, soon-to-be-ex of net gedumpte vriend of vriendin bezorgd.

Valentijn food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Grand Valentijn Dessert bij SNCKBR
Al vaker schreven we over de gezonde snackbar SNCKBR, met zowel een vestiging in de Amsterdamse Pijp als in Amsterdam West. Onlangs lanceerde het “Good Food Café” een nieuwe menukaart die we natuurlijk even gingen proeven (die steak tartare!). Maar ook Valentijn laten ze niet zomaar aan zich voorbijgaan. SNCKBR gaat dan namelijk all te way en komt met een indrukwekkend grand dessert. Na een heerlijk healthy diner, komt de chef aan tafel om het dessert letterlijk óp tafel klaar te maken. Super romantisch natuurlijk om samen de healthy sweetness van tafel te smikkelen. Daarnaast wordt er gedurende de avond onder de reserveringen een hotelovernachting verloot, dus reserveren maar en tandenborstel mee!

Lees ook:  Pop-up-mall op CS Amsterdam

Valentijn food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy