Valentijn food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Originele (food)tips voor Valentijn

1) Friet Romantique
Wat is nou romantischer dan samen een frietje delen? Met die gedachten ontwikkelden Sammy en Pebbles van de Frietboutique in samenwerking met chef-kok Raoul Meuwese van restaurant de Hoefslag de ‘Friet Romantique’. Een vers frietje geserveerd met zelfgemaakte mayonaise van Cabernet Sauvignon en olijven crunch, speciaal om te delen met iemand waarvan je houdt. De limited edition ‘Friet Romantique’ kan je van 7 tot en met 28 februari voor €4,75 kopen bij zowel de Hoefslag in Bosch en Duin als de Frietboutique in Amsterdam.

2) Serenadeservice
Altijd al je valentijn willen verrassen met een serenade, maar niet gezegend met een ‘engelen’ stem? Of misschien heb je wel iets goed te maken en wat back-up nodig? Via www.plugify.nl/serenadeservice kan je gratis een serenade bestellen voor Valentijnsdag.

Valentijn food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Pizzaservice voor hartenbrekers
Hoe romantisch Valentijnsdag, de dag van de liefde ook lijkt, onderzoek wijst uit dat de dagen rondom Valentijnsdag een van de meest populaire tijden is om je relatie te beëindigen. Daarom heeft gezonde-pizza-maker Magioni een tijdelijke webshop geopend waarin jij je net gedumpte vriend of vriendin een (gebroken) hart onder de riem kan steken. De pizzabodem in de vorm van een heel of gebroken hart inclusief handgeschreven kaartje wordt na bestelling via de webshop op Valentijnsdag bij je lover, sexy single friend, soon-to-be-ex of net gedumpte vriend of vriendin bezorgd.

Valentijn food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Grand Valentijn Dessert bij SNCKBR
Al vaker schreven we over de gezonde snackbar SNCKBR, met zowel een vestiging in de Amsterdamse Pijp als in Amsterdam West. Onlangs lanceerde het “Good Food Café” een nieuwe menukaart die we natuurlijk even gingen proeven (die steak tartare!). Maar ook Valentijn laten ze niet zomaar aan zich voorbijgaan. SNCKBR gaat dan namelijk all te way en komt met een indrukwekkend grand dessert. Na een heerlijk healthy diner, komt de chef aan tafel om het dessert letterlijk óp tafel klaar te maken. Super romantisch natuurlijk om samen de healthy sweetness van tafel te smikkelen. Daarnaast wordt er gedurende de avond onder de reserveringen een hotelovernachting verloot, dus reserveren maar en tandenborstel mee!

Lees ook:  Amsterdams Spuitwater maakt van water drinken een feestje

Valentijn food - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Originele (food)tips voor Valentijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *