De Adidas ULTRABoostX hardloopschoen, ladies only!

Olalala! Adidas is goed bezig! Loop je hard en wil je beter, meer en harder? Beyond all en everything? Dat komt mooi uit, want de nieuwste, high tech hardloopschoen ULTRABoostX is precies dáárvoor ontworpen. Maar: sorry guys, for ladies only. Deze exclusieve, ultralichte Adidas damesschoen belooft grote prestaties in beweging. Ga verder waar andere stoppen, verbreek je persoonlijke record, ga voor fit, harder en beter. De ULTRABoostX is gemaakt van een soepele stof, Primeknit, die je voet geheel omsluit. Dit materiaal zorgt voor een perfecte ondersteuning aan je voet voor een soepel en snel afrollen en aanzetten. Het materiaal Adidas boost™ levert maximale energieteruggave tijdens het hardlopen en door de elastische loopzool volgt de schoen jouw beweging feilloos.

Deze damesschoen is ontworpen om pijlsnel te reageren op elke manoeuvre. Daarnaast heeft de ULTRABoostX een dynamische voetboog waardoor je een ultraflexibele pasvorm en bewegingsvrijheid ervaart. En Adidas heeft met deze fits like a glove-running shoe nog een aantal andere secret weapons uit de kast gehaald. Materialen waardoor de hardloopschoen net een pantoffel is. Neem bijvoorbeeld het materiaal STRETCHWEB, dat verwerkt is in de flexibele rubberen loopzool en zorgt voor een ongeëvenaarde demping. Daarnaast heeft de zool ook het materiaal Continental™ Rubber. En dat zorgt weer voor optimale grip op zowel natte als droge weggedeelten. Als laatste hebben we nog het TORSION® SYSTEM, dat zit tussen de hiel en voorvoet en biedt de nodige stabiliteit tijdens het hardlopen.

For all the ladies in da house, ook hebben en je personal record verbreken? Boost je hardloopprestaties en bestel de Adidas ULTRABoostX hardloopschoenen nu alvast online! Je hebt keuze uit hip oudroze, zwart met oudroze en grijs met zwart, vanaf € 179,-. Ook te gebruiken als ultracomfortabele sneaker :).

Lees ook:  Met dit 5-stappenplan creëer jij moeiteloos een home gym

0 comments on “De Adidas ULTRABoostX hardloopschoen, ladies only!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *