Kinderkleding trends voor 2017

Niet alleen voor volwassenen zien we natuurlijk elk seizoen nieuwe trends voorbijkomen, datzelfde geldt voor de kids. Op kinderkleding gebied gebeurt er ook elk jaar weer van alles. Wij spotten de volgende trends voor 2017:

1) Jogjeans
Een combinatie van een jogging en een jeans. Oftewel: een broek met een denim look en de zachtheid van sweatstof. Ideaal om lekker comfortabel in te spelen!

2) Vlindermouwen
Deze trend zien we natuurlijk vooral bij de meisjes. Een shirt die strak van onder zit en lekker los van boven met zwierende mouwen, als een vlinder…

3) Vintage slogans
Een “volwassen shirt” maar dan in een klein maatje. De vintage look zorgt voor een stoere look bij je kleine (denk aan de oude Levi’s slogans bijvoorbeeld). Leuk gecombineerd met bovenstaande jogjeans!

4) Olijfgroen
Olijfgroen zien we heel veel terug als basiskleur naast zwart. Een warme kleur, die het zowel in de winter als in de zomer perfect doet.

5) All-over prints
Deze trend zagen we vorig jaar ook al, maar zet nog even voort. Broeken en shirts met dezelfde print. Wil je het echt doortrekken dan koop je er zelfs een paar sokken bij in een zelfde dessin.

Lees ook:  Getest: Deezer Family, één abonnement voor het hele gezin
Categories Kids

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Kinderkleding trends voor 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *