Goedkoop parkeren Schiphol - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Er even tussenuit? Dit zijn onze tips.

We zitten dan misschien pas in de tweede maand van het jaar, wij vinden het alweer hoog tijd om er een tussenuit te gaan. De energie dat het “nieuw jaar gevoel” met zich meebrengt begint nu toch echt weg te zakken. Niks mis met een paar daagjes er tussenuit, maar omdat februari vaak een lastige maand is om even weg te gaan hebben wij vandaag wat praktische vakantie tips voor je.

1) Pak wat je pakken kan
Als een hele week weg niet lukt, accepteer dat dan. In drukke maanden moet je vaak blij zijn met een lang weekend of een paar dagen vrij. Plan deze dus zo snel mogelijk in en geniet van elke minuut die je kunt pakken.

2) De reis zelf is ook vakantie
Zin om ook echt het land uit te gaan? Wij zeggen: doen! Steek dan wel wat extra tijd in het vinden van een goedkope vlucht en ga niet met de trein of auto, tenzij dat voor jou natuurlijk de ultieme manier van relaxen is. Het reizen zelf hakt in je vrije uren dus wat je ook doet: geniet er van!

3) Je auto kwijt
Ook handig om te weten: parkeren op Schiphol is goedkoper tussen oktober en februari! Als het je lukt om er deze maand nog even tussenuit te knijpen is het vergelijken van parkeren op Schiphol een aanrader.

4) Download de juiste apps
Reis overzichtelijk met een beetje hulp van een handige reisapp. Zo heb je apps die je over ter wereld kunnen vertellen waar de dichtstbijzijnde pinautomaat is maar ook apps die je helpen met last minute een goedkope hotelkamer vinden. Daily Cappuccino’s eigen top 5 met leuke en handige reisapps vind je hier.

Lees ook:  10 x de leukste strandtenten van Nederland

0 comments on “Er even tussenuit? Dit zijn onze tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *