Dieet trends 2017 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dieet trends van 2017

1) Vegan
Plantaardig eten wordt steeds meer mainstream. Stteeds meer mensen durven over te gaan op een totale vegan lifestyle. Eén van de redenen hiervoor is dat het ook eenvoudiger is om jezelf deze lifestyle aan te meten. Onder andere door het groeiende aanbod in de supermarkten en ook restaurants doen mee aan de vegan trend!

2) Eiwitten
Eiwitten zijn belangrijke bouwstenen van ons lichaam. We hebben eiwitten hard nodig voor spieropbouw en -onderhoud. Met de groeiende schare fit-girls en fit-boys
 is het dan ook niet raar dat proteïne dieet producten steeds meer aan populariteit winnen. Wil je echt overgewicht kwijt raken dan is het overigens aan te raden het pronokal dieet te proberen.

3) Groenten, groenten, groenten
Natuurlijk zijn groenten essentieel voor een gezond dieet. Dat weten we allang. Maar groenten gaan een nog grotere rol spelen. Denk aan pasta en burgers gemaakt op basis van groenten (geheel koolhydraatvrij dus). Ook vergeten groenten worden (nog steeds) populairder. Het stukje vlees bij de hoofdmaaltijd speelt een bijrol.

4) Mooi-maak-drankjes
Een trend die de afgelopen jaren al behoorlijk hip was. Maar ‘it’s here to stay’. Denk aan water met een smaakje door de toevoeging van schijfjes komkommer, sinaasappel, appel of blauwe bessen. Maar ook bijvoorbeeld het toevoegen van Macapoeder aan je healthy drink.

Lees ook:  Nationale Week Zonder Vlees. Doe mee!
Categories Food Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Dieet trends van 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *