Customized Vinylvloeren - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Customized Vinylvloeren

Gepersonaliseerde vinylvloeren met een boodschap of afbeelding naar wens. Dat is de behoefte waarin producent M4FOUR voorziet, als eerste wereldwijd. Functioneel en verfijnd oppervlaktedesign wordt geleverd en dient zowel commerciële als niet-commerciële doelen. Hierbij valt te denken aan designs op veel verschillende locaties, zoals routebeschrijvende vloeren op stations, inspirerende vloeren op school, vloeren die ten goede komen aan de marketing van een bedrijf, karakteriserende vloeren in hotels, of huiselijke vloeren op kantoor. Ook het thuisstadium van voetbalclub FC Groningen heeft een customized variant, om de bezoekers the ultimate club experience te bezorgen.

Customized Vinylvloeren - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Customized Vinylvloeren - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Customized Vinylvloeren - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De productielijn omvat sinds januari dit jaar drie soorten producten, waarvan elk met zijn unieke eigenschappen geschikt is voor verschillende doeleinden. Hierop wordt vervolgens de persoonlijke boodschap geprint.

Wie weet drinken wij in het vervolg op de redactie onze dagelijkse cappuccino van de vloer…

Customized Vinylvloeren - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  IKEA X MUD Jeans = de welbekende KLIPPAN bank in een jasje van gerecyclede spijkerbroeken

0 comments on “Customized Vinylvloeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *