Een absolute must-have: vintage Letter board

by Wanda Bregman

Ken je deze nog?! Sommige snackbars gebruiken ‘m nog steeds, héél vintage: de letter board. Een zwarte achtergrond waarop je witte letters bevestigd. Die dan vaak net een beetje, ondeugend scheef stonden. Daar stond je dan, omhoog te kijken naar het bord dat aankondigde dat een kaassoufflé nog geen anderhalve gulden kostte. Je raadt het al: jij kunt deze toffe retro must have letter board thuis hebben! De vintage letter boards van het merk Life of Jay zijn supercute met z’n ¾ inch retro letters. En wat dacht je van het gouden aluminium randje om je letter board? Een ontzettend leuke eyecatcher voor in je huis, om je to do-lijstje op te ‘schrijven’ of met je kinderen woordjes op te maken. Of fabriceer er bijvoorbeeld elke dag een memorabele quote op, maak er een foto van en creëer zo je je eigen quotewall.

Omdat Life of Jay staat voor net een tikkie eigenwijs, heb je nu ook een gave vintage wit/zwarte letter board! Dus een witte achtergrond met zwarte retro letters en met een zwarte aluminium frame eromheen. Heb je een feestje: kondig de party aan op het letter board, heb je je eigen bedrijf: verwelkom gasten met het letterboard, of voor een ‘niet vergeten’ item, je boodschappenlijst of een i love you voor je partner als hij/zij wakker wordt. Je kunt het zo gek niet bedenken in woorden en cijfers: het letter board leent zich ervoor. Zowel de zwart/witte als de wit/zwarte zijn er alleen met een gouden of zwarte aluminium frame en komen met 286 ¾ inch letters, tekens en cijfers. Heb je te weinig letters? Geen nood, je kunt een extra letterbox aanschaffen. In deze letterbox zitten grotere letters, cijfers en tekens (1/2 inch) en: ze zijn geel! Hoe leuk! De afmetingen van het letter board zijn: 45 x 30 cm en er zitten ophanghaakjes bij. Je kunt het board aanschaffen bij de grappige giftshop ‘It’s a present’ in Amsterdam (de 9 straatjes) of in Utrecht (Lijnmarkt). Ze zijn ook online te bestellen bij Life of Jay (zowel de zwart/witte als vice versa en de letterbox) of in de webshop van It’s a present (alleen de zwart/witte letter board).

Lees ook:  In (vulpen)stijl je avonturen op papier zetten

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy