3 x trends en tips voor de kinderkamer

by Imke Walenberg

Niet alleen voor de inrichting van je woonkamer geldt dat trends komen en gaan, ook voor kinderkamers geldt dat. Soms is een kinderkamer efficient én leuk inrichten zelfs nog een extra uitdaging. Vooral als je klein behuisd bent kan het moeilijk zijn de juiste inspiratie te vinden. Wij geven daarom een aantal tips (en trends):

1) Stapelbed
Woon je niet heel riant en ‘mis’ je daardoor een extra slaapkamer, dan zijn stapelbedden natuurlijk een uitkomst. Je hebt ze in heel veel speelse varianten. Met een thema (van prinses tot aan ridder), in een hoekvariant, met praktische opbergladen, en ga zo maar door. Wedden dat je kids het op deze manier hartstikke leuk vinden om samen op de kamer te liggen?

2) Schuifdeur
Een andere ruimtebesparende manier is het vervangen van openslaande deuren voor schuifdeuren. Dat kan je toepassen bij een kledingkast, maar ook bij de ingang van de kinderkamer. Handig bij-effect: geen dicht klappende deuren meer.

3) Opbergen
Spullen op de grond zorgen al snel voor een rommelig geheel. Zorg voor genoeg opbergmogelijkheden aan de wand. Bevestig mooie haken en planken aan de muur waar je de kleding van je kind aan op kan hangen, maar ook opbergmanden (vol met speelgoed) op kwijt kan!

Lees ook:  3 x zo zorg je voor rust op je werkplek én in je hoofd

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy