Interieur kinderkamer - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 x trends en tips voor de kinderkamer

Niet alleen voor de inrichting van je woonkamer geldt dat trends komen en gaan, ook voor kinderkamers geldt dat. Soms is een kinderkamer efficient én leuk inrichten zelfs nog een extra uitdaging. Vooral als je klein behuisd bent kan het moeilijk zijn de juiste inspiratie te vinden. Wij geven daarom een aantal tips (en trends):

1) Stapelbed
Woon je niet heel riant en ‘mis’ je daardoor een extra slaapkamer, dan zijn stapelbedden natuurlijk een uitkomst. Je hebt ze in heel veel speelse varianten. Met een thema (van prinses tot aan ridder), in een hoekvariant, met praktische opbergladen, en ga zo maar door. Wedden dat je kids het op deze manier hartstikke leuk vinden om samen op de kamer te liggen?

2) Schuifdeur
Een andere ruimtebesparende manier is het vervangen van openslaande deuren voor schuifdeuren. Dat kan je toepassen bij een kledingkast, maar ook bij de ingang van de kinderkamer. Handig bij-effect: geen dicht klappende deuren meer.

3) Opbergen
Spullen op de grond zorgen al snel voor een rommelig geheel. Zorg voor genoeg opbergmogelijkheden aan de wand. Bevestig mooie haken en planken aan de muur waar je de kleding van je kind aan op kan hangen, maar ook opbergmanden (vol met speelgoed) op kwijt kan!

Lees ook:  Jouw planten altijd de perfecte hoeveelheid water geven
Categories Interior Kids

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “3 x trends en tips voor de kinderkamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *