Lenzen, laseren of toch een bril? De trends voor 2017 op een rij!

Ben jij gezegend met hele goede ogen? Dan ben je een lucky one, want ongeveer 6 op de 10 mensen in Nederland draagt een bril of lenzen. Dat is behoorlijk veel. Gelukkig kan je tegenwoordig vrij eenvoudig je ogen laten laseren. Ooglaseren heeft dan ook heel wat voordelen: je kan weer zorgeloos uit bed stappen, nooit meer bang zijn dat je je lenzen of bril kwijt raakt op vakantie, zwemmen is weer een stuk handiger en ook droge lucht van airco’s is geen probleem meer. Vrij ideaal dus! Maar natuurlijk is het dragen van een bril niet per se vervelend, het kan ook juist een fashion statement geven. Wat de trends op brillengebied zijn voor aankomend jaar? Wij spotten:

– Groot, groter, grootst
Ga voor oversized en kies een groter dan groot montuur. Niet voor iedere gezichtsvorm geschikt overigens.

– Urban
Rauwe materialen zorgen voor een industrial look. Eenvoud en een een elegante vorm zijn key.

– Retro
De vlinderbril heeft een ware revival. Moet je wel kunnen hebben (staat snel al wat schooljufferig), maar anders zeker een musthave. Ook vintage ronde modelletjes doen het goed.

– Gekleurd
Je bril mag gezien worden, dus kleur mag. Ben je een echte durfal? Ga dan voor contrasterende kleuren in je model.

Lees ook:  Sneakers gemaakt van koffie
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Lenzen, laseren of toch een bril? De trends voor 2017 op een rij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *