Bouillon. Dat is toch iets wat je drinkt/eet als je de griep hebt? Nou, zeker, maar het is veel meer dan dat. Het is hartstikke hip namelijk. Het schijnt zelfs de ‘nieuwe koffie’ te zijn… En waar een nieuwe trend wordt geboren, worden tentjes geopend die dat thema ook letterlijk uitdragen. In dit geval is dat Liquid Mokum, de allereerste bouillon-, koffie- en sapbar van Amsterdam (zo niet Nederland). Vers geopend, een dikke maand geleden, in de vernieuwde beurspassage (wat een ware kunstpassage is geworden) te Amsterdam.
Je kan er dagelijks terecht voor een gezonde, super verkwikkende bouillon van 8 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. De huisgemaakte bouillon wordt maarliefst 48 uur getrokken en zit bomvol vitaminen en mineralen. Je kan kiezen uit een kip-, vis- of runder-variant en het is dus al in de vroege ochtend te bestellen. Naast bouillon kan je er overigens ook terecht voor een goede kop koffie. Ook wel zo fijn!