Hoe maak je van je trouwdag een festival bruiloft?

by Imke Walenberg

Een beetje bruiloft is tegenwoordig een heus festival. Steeds meer aanstaande bruidsparen kiezen voor een een ongedwongen sfeer tijdens hun trouwdag in plaats van een strak georganiseerde dag waarop van alles moet en jezelf eigenlijk niet echt kan genieten. Maar hoe doe je dat nu? Zo’n relaxte bruiloft regelen? Wij geven tips!

– Uitnodigingen / Save the dates
Een goed begin is het halve werk wat betreft trouwkaarten drukken. Zorg dat de save the dates en invites op tijd de deur uit zijn. Om in festival-sferen te blijven geef je de uitnodigingen the look en feel van een festival poster (jnclusief ‘headlines’). Leuk is om ook festivaltickets bij de uitnodiging te doen.

– Outfit
Bij een festival bruiloft hoort natuurlijk een beetje een bohemian look. Ga op tijd op zoek naar die ene perfecte jurk en/of kostuum. Wacht niet tot het laatste moment, want vaak moeten er nog wat dingen vermaakt worden aan je outfit. Mooie exemplaren vind je bijvoorbeeld bij Stella York. Maak het geheel af met een bijpassend veldbloemenboeket.

– Food
Bij een echte festival bruiloft horen natuurlijk een aantal foodtrucks! Zorg dat je op tijd bent met het vastleggen van deze trucks. De meeste huwelijken zijn immers in de zomer, net als de echte festivals. Wil je jouw favo food op je feest hebben, dan zorg je dat je dit op tijd geregeld hebt.

– Aankleding / entertainment
Van hippe bedoeïentent tot aan de lampionnen en de band die ’s avonds jouw eigen liefdesfestival opleukt… Een perfect gelukte festival bruiloft zit hem in de details. Begin op tijd met het verzamelen van ideeën, spullen én het inschakelen van mensen. Een ceremoniemeester kan bergen verzetten wat betreft de finishing touch van je bruiloft.

Lees ook:  Skateboard van plastic afval (+ winactie!)

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy