Avocado Show - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De grote avocado show

Schreven we laatst nog over een nieuwe spot waar alle gerechten als thema ‘aardbei’ hebben, binnenkort volgt een spot waar alles avocado is wat de klok slaat. In februari opent namelijk de eerste echte avocado bar in Amsterdam: The Avocado Show.

Van avocadoburgers tot aan gepaneerde avocadofrietjes, alle gerechten en snacks hebben de welbekende groene vrucht in de hoofdrol. In The Avocado Show kan je straks bijna 24/7 terecht. Ontbijt, brunch, lunch, afhaal, delivery en je avondmaaltijd… voor elk eetmoment kan je hier iets met avocado bestellen. ’s Nachts ook nog heel veel trek in deze groen vrucht? Dan kan je er zelfs terecht voor ‘some late night avocado snacking’!

Lees ook:  5 x kidsproof uit eten in Nederland
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “De grote avocado show

  1. Haha, dagelijks een avocado heb ik geen probleem mee. Ik zou het echter niet in al mijn maaltijden willen proeven. Jij wel? Ik ben erg benieuwd naar de gerechten en ga zeker een keertje kijken en proeven ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *