Espresso on the go

by Petrick de Koning

Er zijn mensen die in de stress schieten als ze geen toegang hebben tot een goeie espresso. Zij mijden de koffieautomaat op het werk als de pest. Ook buiten werktijd kan een acuut cafeinetekort voor een verhoogde hartslag zorgen. Als deze groep zich buiten de stadsgrenzen begeeft, reizen ze van tankstation naar tankstation op zoek naar het zwarte goud. Niet echt relaxt dus en vooral ook onnodig. Zeker nu de koffiefanaten van Simposh de Simpresso hebben bedacht. Een handzame espressomachine die, overal waar je toegang tot heet water hebt, een perfecte bak koffie tevoorschijn tovert.

img_7_1484723904_3a7ab976a1032117c675ffd2222b933a img_8_1484723904_51a89fcb40dbb57c0f779e3e285bfee3

De Simpresso portable espressomaker is het resultaat van een uitvoerig denk- en testproces. En dat merk je aan alles. Simpresso staat voor ‘Simple to make espresso’ en dat klopt helemaal. Het formaat is compact en praktisch waardoor je dit item eenvoudig meeneemt op reis of naar de camping. Ondanks de beperkt omvang en het eenvoudige ontwerp hoef je geen enkele concessie aan de kwaliteit van je koffie te doen. Integendeel. Je creëert de benodigde druk (15 tot 19 bar) met je eigen spierkracht (video). Een slimme hendel zorgt dat het water met de juiste druk door de koffiehouder gevoerd wordt. Afhankelijk van je behoefte, brouw je snel en makkelijk een ristretto, espresso of lungo. Het reservoir waar de koffie eindigt, is meteen je kopje. En als bonus hebben de ontwikkelaars ook nog een mini-melkschuimer bedacht, zodat je ook altijd en overal een heerlijke cappuccino kunt maken. Je snapt dat is voor ons een groot pluspunt! Kijk snel op Kickstarter en zorg dat je ‘m in handen krijgt.

Lees ook:  3 x afkoelen met zelfgemaakte ijsjes

cff65e7dad03a33074a5cb1b3b659029_original

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy