Dé horlogetrends voor 2017

by Imke Walenberg

Een mooi uurwerk om je pols kan je outfit helemaal compleet maken. Maar waar gaan we dit jaar voor? Wat zijn de trends op het gebied van horloges in 2017? Wij spotten de volgende modellen:

1) Minimalistisch
Horloges, ze werden ooit uitgevonden om je de tijd te vertellen, maar tegenwoordig zie je vaak dat het meer om de esthetiek gaat dan om hun functie. Niet gek, want zoals gezegd, ze voegen iets extra’s toe aan je outfit. Maar het is ook handig als je horloge past bij meer dan één outfit. Oftewel: kies een elegant minimalistisch model en je maakt van je horloge een flexibel horloge (check bijvoorbeeld eens een Michael Kors horloge).

2) Horloge als gadget
Horloges verworden steeds meer tot heuse gadgets. Veel modellen bevatten handige functies zoals GPS, ee stappenteller, hartslagmeter en ga zo maar door. Leuke is dat je dergelijke horloges zowel bij het sporten als in het dagelijkse leven kan dragen.

3) Hout
Het houten horloge is here to stay. Een trend die een aantal jaren geleden al zijn intrede deed en nog steeds erg populair is. Voeg een stukje natuur toe aan je outfit door voor een houten horloge te kiezen. En mooi: dit soort horloges zijn over het algemeen behoorlijk licht, eco-vriendelijk én betaalbaar!

4) Goud
Durf je wel een style statement te maken? Kies dan een gouden horloge. Klinkt patserig, maar hoeft het zeker niet te zijn. Ware het niet, dat je wel het juiste model moet kiezen. Met een gouden model zonder te veel opsmuk creeer je tijdloze elegantie aan je pols.

Lees ook:  Getest: de keramische sportswear van Odlo

Op zoek naar nog meer horloge-inspiratie? Neem eens een kijkje op Horloge.be waar je bijna alle verschillende modellen kan vinden.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy