Fijne bezorgservice in een blauw jasje

by Eva Smidt

Waar mijn laatste Leidse weken hun intrede deden, vuurde Deliveroo het openingsschot in Leiden. De zeeblauwe coureurs trappen hier nu ook in de rondte. Daily Cappuccino proefde alvast voor en beleefde een heuse Joy of Missing Out avond op een Leidse studentenbank.

Fijne bezorgservice in een blauw jasje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Allereerst vond een voorbereidingsfase plaats in het bestelproces. Via de goed uitziende lay-out van de website werd een lijstje gemaakt van alle happen van verschillende restaurants die we maar al te graag wilden proeven (keuzes, keuzes, keuzes…). Het werd een feest van jewelste. Waar de geschatte bezorgtijd bij online bestellingen vaak afwijkt van het werkelijke moment dat de bel klinkt, als in: de bestelling komt altijd te laat, presteerden de ietwat zenuwachtige bezorgers het op deze avond om de geschatte tijd elke keer weer voor te zijn. En dit is niet gebaseerd op één bestelling, maar op – jawel – vijf.

Fijne bezorgservice in een blauw jasje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Duits, Italiaans, Japans en Thais, allerlei wereldse smaken kwamen samen in de Leidse studentenkamer. Mocht je een avondje doorbrengen op een Leidse bank, sla dan zeker de verse pasta van Bocconi niet over. De verse citroenravioli met boter en salie was meer dan vers en meer dan smakelijk. De andere bestellingen waren ook beestachtig lekker; hiermee heeft Deliveroo ons niet alleen een volle maag, maar ook een zeer fijne avond bezorgd.

Fijne bezorgservice in een blauw jasje - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Enige verbeterpuntje aan de nieuwe service is dat er bij een bestelling geen ruimte is voor opmerkingen. Misschien zijn ze (nog) niet geheel gewend aan studenten, want om te voorkomen dat dezelfde huisgenoot voortdurend de deur open moet doen en hongerig wordt van de heerlijke geuren, dient toch wel aangegeven kunnen worden dat er op de bovenste linker bel gedrukt moet worden…

Lees ook:  5 x hip én vegan food in Gent

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy