Badkamer-trends 2017

Nieuw jaar, nieuwe trends. Op woongebied zijn er ieder jaar weer verse trends te spotten. Zo ook voor de badkamer. Wij zetten de grootste trends voor je onder elkaar:

– Badkamer-jungle
Je badkamer wordt een waar tropisch paradijsje door de juiste planten toe te voegen. Niet alleen geven ze sfeer en kleur, ook zorgen ze voor wat extra zuusrtof. Niet alle planten zijn zomaar geschikt voor in je badkamer. Check het daarom altijd even op internet of vraag het bij de plantenzaak zelf. Voorbeelden van mooie badkamerplanten zijn: graslelie, vrouwentongen en een orchidee.

– Grote tegels
Vergeet de metrotegeltjes, groot(s) moeten de tegels zijn dit jaar. Je badkamer lijkt er groter door en je geeft de kleinere details in je badkamer de kans om er meer uit te springen.

– Gadgets
Een badkamer conder gadgets kan haast niet meer in 2017. Denk hierbij niet alleen aan fun-gadgets, maar ook aan praktische gadgets. Een draadloze speaker voor in de douche, een gadget die je watergebruik monitort, een slimme weegschaal, …. Niets is te gek.

– Hoekbad
Een heerlijk warm bad, weinig dingen zo fijn als dat na een lange dag werken. Liefst een beetje een ruim ligbad, waar je eventueel ook nog met je tweeen in kan liggen. Wat je dan ook steeds meer ziet zijn hoekbaden, waar je, ook in een kleine badkamer, met z’n tweetjes in kan. En ontspannen maar!

Lees ook:  Dit zijn dé keuken trends voor 2023!
Categories Interior

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Badkamer-trends 2017

  1. Leuk artikel! Deze trends neem ik absoluut mee. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *