Badkamer-trends 2017

by Imke Walenberg

Nieuw jaar, nieuwe trends. Op woongebied zijn er ieder jaar weer verse trends te spotten. Zo ook voor de badkamer. Wij zetten de grootste trends voor je onder elkaar:

– Badkamer-jungle
Je badkamer wordt een waar tropisch paradijsje door de juiste planten toe te voegen. Niet alleen geven ze sfeer en kleur, ook zorgen ze voor wat extra zuusrtof. Niet alle planten zijn zomaar geschikt voor in je badkamer. Check het daarom altijd even op internet of vraag het bij de plantenzaak zelf. Voorbeelden van mooie badkamerplanten zijn: graslelie, vrouwentongen en een orchidee.

– Grote tegels
Vergeet de metrotegeltjes, groot(s) moeten de tegels zijn dit jaar. Je badkamer lijkt er groter door en je geeft de kleinere details in je badkamer de kans om er meer uit te springen.

– Gadgets
Een badkamer conder gadgets kan haast niet meer in 2017. Denk hierbij niet alleen aan fun-gadgets, maar ook aan praktische gadgets. Een draadloze speaker voor in de douche, een gadget die je watergebruik monitort, een slimme weegschaal, …. Niets is te gek.

– Hoekbad
Een heerlijk warm bad, weinig dingen zo fijn als dat na een lange dag werken. Liefst een beetje een ruim ligbad, waar je eventueel ook nog met je tweeen in kan liggen. Wat je dan ook steeds meer ziet zijn hoekbaden, waar je, ook in een kleine badkamer, met z’n tweetjes in kan. En ontspannen maar!

Lees ook:  How to: zo zorg je voor dé perfecte finishing touch in je huis

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy