Amsterdams Spuitwater - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Amsterdams Spuitwater maakt van water drinken een feestje

Foto: Justin Nan

Hoe kan je van water drinken iets leuks en lekker en tegelijkertijd classy maken? Ari Hoekstra wist daar wel raad mee. Want sinds vorig jaar is hij eigenaar van De Nieuwe Amsterdamse Spuitwaterfabriek. In deze ‘fabriek’ wordt lokaal geproduceerd sodawater op een ambachtelijke manier gebotteld in de meest mooie vintage spuitwaterflessen (ook wel sifonflessen genoemd).

Het Amsterdams Spuitwater combineert de pure smaak van water met een aangename sprankeling, waardoor het een verfrissende en calorie-vrije dorstlesser is én natuurlijk een goed alternatief voor zoete frisdrankjes.

14079772_1200003696732406_5589093693976084731_n
Foto: Justin Nan

Niet alleen het water maakt het dat de Spuitwaterfabriek het bezoeken waard is. Het is namelijk gevestigd in een oud fietsenmakerspand waar prachtige antieke sodawatermachines staan, een limonadebar in zit en je kan er in de bijbehorende winkel ook allerlei vintage spullen kopen.

Amsterdams Spuitwater - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Foto: Justin Nan
Lees ook:  2 x originele (groene) cake recepten voor Moederdag
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Amsterdams Spuitwater maakt van water drinken een feestje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *