5 x toffe winterse uitstapjes

Je kan in deze gure winterdagen binnen voor de open haard blijven zitten, maar veel leuker is het natuurlijk om gewoon lekker naar buiten te gaan. Geen betere opkikker dan een frisse neus halen (en jezelf naderhand belonen met een goede kop warme chocolademelk!). Wij tippen daarom 5 toffe winterse activiteiten:

1) Kitebuggyen
Ben je niet vies van een beetje actie? Ga dan voor deze race-activiteit. Het harde winterse strand zorgt voor een perfecte rijbaan en de wind zorgt voor de druk op de vlieger. Heerlijk heen en weer zoeven. Pak jezelf wel goed in!

2) Paardrijden op het strand
Ultiem uitwaaien op het strand doe je op de rug van een paard. Ook zonder ervaring kan je bij de meeste paardenhouderijen terecht om een paard en toebehoren te huren en vervolgens een tocht door de duinen en langs de zee te maken. Zelf gear aanschaffen, zoals hoofdstellen of paardrijlaarzen? Kijk dan eens op Minihorsehop.nl.

3) Citygame
Een citygame is in vele steden in zowel Nederland als Belgie te doen. Insteek? In teams ga je op pad in een stad en moet je allerlei leuke, spannende opdrachten uitvoeren. Met als beloning een goede borrel op het einde!

4) Natuurfotografie
Een winterse wandeling wordt net wat leuker wanneer je je fototoestel meeneemt en je jezelf de opdracht geeft de natuur vanachter je lens te bekijken.

5) Schaatsen
Tja…. dit is natuurlijk de ultieme winteractiviteit in ons land. Maar ja… goed natuurijs is niet (meer) zo vanzelfsprekend tegenwoordig. Gelukkig zijn er wel heel veel mooie outdoor schaatsbanen door heel Nederland te vinden waar je ook terecht kan.

Lees ook:  Dit zijn de lekkerste winterkoffies om bij op te warmen
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “5 x toffe winterse uitstapjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *