4 x de tofste telefoongadgets

Waar maak je de blits mee het aankomende jaar? Wij spotten 4 gadgets waar je zeker de blits mee maakt!

1) Taperecorder
Ken jij hem nog, de taperecorder? De taperecorder, voorloper van de cassetterecorder, was vooral populair in de jaren ’70 en ’80, maar nu is ie helemaal terug! Met de ThumbsUp! Irecorder kan je lekker retro aan de slag gaan, want met de speaker voor je iPhone kan je je muziek op een vintage manier afluisteren.

thumbsup-irecorder-en-speaker

2) Gripgo
Ook altijd aan het hannessen met je telefoon en telefoonhouder in de auto? Handig is dan de Gripgo waarmee je je smartphone aan de telefoonhouder kan plakken zodat deze onder op de voorruit geplakt kan worden. Op de plakstrip is elk soort telefoon of tablet vast ’te plakken’.

schermafbeelding-2017-01-04-om-12-09-40

3) Telefoonhoesje
Telefoonhoesjes zijn er tegenwoordig in ontzettend veel soorten en maten. Mooiste is natuurlijk als ie niet al te opzichtig is, maar wel super beschermend. Kies er een met Glazen Screenprotector zodat je telefoon zeker goed beschermd is, zoals op Shop4hoesjes.nl!

ec_behgec00089-08 ec_behgec00089-00

4) Telefoon standaard
Een handige, kleurrijke oplossing om je telefoon te laten steunen. Dat kijkt toch een stuk makkelijker je favo filmpjes op je telefoon…

iplunge_iphone_standaard

Lees ook:  Let it shine op Instagram met dé app van de celebs
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “4 x de tofste telefoongadgets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *