Muurstickers - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Trend gespot: stickers in je interieur

Door social media kanalen als Pinterest en Instagram is het tegenwoordig heel eenvoudig om inspiratie te vinden voor je interieur. Uren scrollen door de mooiste plaatjes, heerlijk! Wat ons opviel is dat met name het creatief omgaan met je (kale) muren een grote trend is. Een toffe, originele wanddecoratie geeft toch net die persoonlijke touch aan je slaap-, woon- of eetkamer.

Maar hoe pas je die opgedane online inspiratie ook daadwerkelijk toe in je huis? Een heel handige website in dat geval is Tenstickers.nl. Op deze website zijn ontzetten veel trendy sticker-designs te vinden. En leuk is dat je er niet alleen muurstickers voor je huis kan kopen hier, maar ook stickers voor bijvoorbeeld op je auto, lichtschakelaars of op je koelkast.

Hoe leuk is het om de kinderkamer een persoonlijke “touch” te geven met een fantasievolle muursticker (check ook zeker de groeimeters!). Of je badkamer met originele tekst stickers. Overigens kan je je sticker ook nog wat meer eigen maken door deze te personaliseren met een foto. Plakken maar!

Muurstickers - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Muurstickers - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Sfeer en warmte in de slaapkamer, zo doe je dat
Categories Interior

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Trend gespot: stickers in je interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *