Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Aardbei Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Iedereen aan de aardbei bij Aardbei Amsterdam

Voor Nico en Jetske staat alles in hun leven in het teken van de aardbei. Althans momenteel. Want samen openden ze recent Aardbei Amsterdam. Een shop waar alles draait om, yep, de aarbei!

Het concept voor Aardbei Amsterdam kwam in hen op toen ze op vakantie waren op het Indonesische eiland Lombok. Na een scootertocht kwamen ze in the middle of nowhere boven op een berg een restaurantje tegen genaamd ‘Strawberry Stop’, waar alles met aardbeien verkrijgbaar was. Als het daar goed werkt, dan werkt het ook in het centrum van Amsterdam, dacht het tweetal vervolgens. En daarbij Amsterdam speelde ook de gedachte dat het tijd was voor een fris en vernieuwend alternatief in onze hoofdstad waar we momenteel overspoeld worden door wafel/nutella zaken en ijssalons.

Aardbei Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Nico en Jetske

Na een succesvolle crowfundingscampagen openden Nico en Jetske eind november aan de Spuistraat 106 officieel hun Aardbei Amsterdam. Een plek waar je alle mogelijke aardbeivariaties kan ontdekken. Zo zijn er aardbei smoothies, milkshakes, frozen yogurt, gebakjes, taartjes en scones. In combinatie met een toef slagroom, chocoladesaus, beschuitje, yoghurt of ijs. Daarnaast zijn er ook allerlei cadeauartikelen te vinden zoals aardbeienprosecco, bonbons en koeken.

Good to know: om versheid en kwaliteit van de aarbeiend te kunnen garanderen gaat Aardbei Amsterdam de samenwerking aan met lokale aardbeientelers. Omdat aardbeien immers een seizoensgebonden product zijn, wil de shop vol zomerkoninkjes ook buiten het zomerseizoen verzekerd zijn van goede kwaliteit aardbeien. Iedereen aan de aardbeien dus, het hele jaar rond!

Aardbei Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Aardbei Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Iedereen aan de aardbei bij Aardbei Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *