Aardbei Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Iedereen aan de aardbei bij Aardbei Amsterdam

Voor Nico en Jetske staat alles in hun leven in het teken van de aardbei. Althans momenteel. Want samen openden ze recent Aardbei Amsterdam. Een shop waar alles draait om, yep, de aarbei!

Het concept voor Aardbei Amsterdam kwam in hen op toen ze op vakantie waren op het Indonesische eiland Lombok. Na een scootertocht kwamen ze in the middle of nowhere boven op een berg een restaurantje tegen genaamd ‘Strawberry Stop’, waar alles met aardbeien verkrijgbaar was. Als het daar goed werkt, dan werkt het ook in het centrum van Amsterdam, dacht het tweetal vervolgens. En daarbij Amsterdam speelde ook de gedachte dat het tijd was voor een fris en vernieuwend alternatief in onze hoofdstad waar we momenteel overspoeld worden door wafel/nutella zaken en ijssalons.

Aardbei Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Nico en Jetske

Na een succesvolle crowfundingscampagen openden Nico en Jetske eind november aan de Spuistraat 106 officieel hun Aardbei Amsterdam. Een plek waar je alle mogelijke aardbeivariaties kan ontdekken. Zo zijn er aardbei smoothies, milkshakes, frozen yogurt, gebakjes, taartjes en scones. In combinatie met een toef slagroom, chocoladesaus, beschuitje, yoghurt of ijs. Daarnaast zijn er ook allerlei cadeauartikelen te vinden zoals aardbeienprosecco, bonbons en koeken.

Good to know: om versheid en kwaliteit van de aarbeiend te kunnen garanderen gaat Aardbei Amsterdam de samenwerking aan met lokale aardbeientelers. Omdat aardbeien immers een seizoensgebonden product zijn, wil de shop vol zomerkoninkjes ook buiten het zomerseizoen verzekerd zijn van goede kwaliteit aardbeien. Iedereen aan de aardbeien dus, het hele jaar rond!

Aardbei Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Aardbei Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Lazy Sundays worden long lasting met signature lunch
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Iedereen aan de aardbei bij Aardbei Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *