Houten oplaadstation

Charging docks of oplaadstations zijn niet nieuw, maar zelden hebben ze een design dat een blogpost waard is. De Alldock is dat wel, want dit houten dockje zet je met plezier op je bureau of tafel.

Op het oog is het een houten kistje met rooster waar je je smartphone en tablets in kan zetten om op te laden. De kabeltjes kun je in een dock met 4 of 6 (afhankelijk van het model) usb-poortjes laten zitten en je klemt tussen de uitsparingen in het raster om ze snel te pakken. Maar het wordt nog wat slimmer. Er zijn namelijk adapter verkrijgbaar die ervoor zorgen dat je het kabeltje nooit meer in je handen hoeft te hebben. Je duwt je mobiele device simpelweg op de adapter die met magneetjes vast blijft zitten in kistje.

En dat werkt heel aardig. In onderstaande uitpakvideo van onze TestHut-collega’s is dat te zien. De adapters moet je er wel los bijkopen omdat ze voor iedere aansluiting verschillende zijn (mini-usb, lightning, etc.). Maar voor het design en het gemak kun je de Alldock zo op je verlanglijstje voor de kerstman zetten. Hij is in verschillende uitvoeringen (hout, kunststof, bamboe) en formaten te krijgen. Lees de hele review met meer details op TestHut (en je kunt hem ook winnen daar!).

Lees ook:  Muziek op maat

0 comments on “Houten oplaadstation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *