Kerstbox HelloFresh - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Getest: de kerstbox van HelloFresh

Verheug jij je ook op al het heerlijks dat we voorgeschoteld krijgen deze maand? Heel lekker allemaal, maar de december-maand daagt ons ook elk jaar weer uit om onze culinaire skills uit de doeken te doen. Of je die nu wel of niet hebt en of je er wel of geen zin in hebt…. Om die reden introduceert HelloFresh speciaal voor de feestdagen vier verschillende Kerstboxen met meerdere gangen te bereiden met verse ingrediënten. De boxen zijn eenmalig, dus ook zonder lidmaatschap bij HelloFresh, te bestellen.

Klinkt natuurlijk ideaal, want zo hoef je niet na te denken over wat je op tafel zet en hoef je de deur niet uit om inkopen te doen. Wij mochten voorafgaand aan de decembermaand al een box uitproberen. We hadden de keuze uit de Kerstbox Original, de Kerstbox Veggie, de Kerstbox Deluxe en een speciale gourmetbox. Wij gingen all the way en dus voor de Kerstbox Deluxe variant.

Op de afgesproken dag en tijd werd netjes, extra aangekondigd door een sms vantevoren, de box afgeleverd. Een flinke box waarbij het uitpakken alleen al als een feest aanvoelde:

In de box zaten 4 handige menukaarten, groot en overzichtelijk, met heel veel handige info erop (van hoeveelheid calorieën tot aan hoe je het recept al van te voren kan klaarmaken zodat het je nog minder tijd kost). Het menu van de Deluxe box ziet er als volgt uit:

– Italiaanse paddenstoelensoep met mascarpone
– Kabeljauwhaasje met groene kruidensalsa
– Kalkoenrollade gevuld met abrikozen en noten
– Panna cotta met amarenekersen

Lees ook:  Houten koffiefilter

Kerstbox HelloFresh - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Kerstbox HelloFresh - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Daarnaast worden er ook nog wat borrelhapjes bijgeleverd, waaronder ansjovis en olijven. Wat ons opviel was dat op het eerste oog de recepten nog vrij ingewikkeld klonken, maar zodra we aan de slag gingen viel dat alles mee. De recepten zijn duidelijk uitgeschreven en de aangeleverde ingrediënten zijn allemaal overzichtelijk verpakt en in juiste hoeveelheid aanwezig. Leuk ook om te merken dat je er echt schik in krijgt wanneer je ziet én proeft dat gerechten lukken. Met name de paddenstoelensoep en de kalkoenrollade waren succesnummers. Heerlijk! Enige wat je er wel voor over moet hebben is het geld. Een Deluxe box voor 2 personen kost namelijk 58 Euro. Bestel je hem voor 6 personen, dan kost het je 170 Euro… Het is dus wel een culinaire investering te noemen, maar wil je het jezelf gemakkelijk maken én toch hoge ogen gooien tijdens het diner? Dan is de HelloFresh kerstbox zeker een uitkomst.

Kerstbox HelloFresh - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogKerstbox HelloFresh - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Kerstbox HelloFresh - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Kerstbox HelloFresh - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Good to know:

– De Kerstboxen zijn te bestellen via www.hellofresh.nl, van 7 november tot en met 19 december. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 december worden de boxen geleverd.
– De Kerstboxen zijn eenmalig te bestellen, dus ook als je geen lidmaatschap bij HelloFresh hebt.
– De gourmetbox kun je vanaf 7 november tot en met 27 december ook bestellen rondom oud en nieuw. Deze wordt dan op 31 december geleverd.

Kerstbox HelloFresh - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Getest: de kerstbox van HelloFresh

  1. Wat ene leuk idee zeg zo’n box!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *