sim abonnement - daily cappuccino - lifestyle blog

Verstrikt in het web van sim abonnementen

Ben je op zoek naar een (nieuw) sim only-abonnement, dan merk je al snel dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel bundels, prijzen en voorwaarden komen je tegemoet. Hoe weet je nu hoe je de juiste keuze maakt?

Een handige site voor dit ‘probleem’ is Sim.nl. Een website waarop alle aanbiedingen in één overzicht bij elkaar staan. Zo kan je in een oogopslag antwoord krijgen op vragen als: hoe veel data en belminuten krijg ik voor welk maandbedrag? Is een eenmalig maandabonnement ook mogelijk? Welke providers bieden 4G-internet aan?

Kortom, een slimme vergelijkingssite waarmee je kan voorkomen dat je met een sim opgescheept zit die helemaal niet aansluit bij jouw wensen en die je (te) veel geld kost. Via de website kan je overigens ook de sim naar jouw wens gelijk bestellen. Heb je hem gelijk ook dezelfde week nog in huis.

Lees ook:  Modulaire telefoon van Google
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Verstrikt in het web van sim abonnementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *