Tony’s Store: een waar choco walhalla

Waan je Charlie in the Chocolate Factory in de net geopende Tony’s Store! Ja, je leest het goed… Tony’s Chocolonely heeft hun eerste winkel aan huis geopend. Naast dat je je kan vergapen aan alle chocolade mag je ook nog eens alles proeven. Alle smaken ooit uitgebracht kan je hier vinden in de mega-super-chocomaat vol Tony’s repen; van puur-pecan-kokos tot aan karamel-zeezout. Ook kan je in Tony’s Store allerlei Tony’s Chocolonely items verkrijgen. Rompertjes, notebooks.

Tony's Store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Tony's Store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Op toerbeurt staat er ook nog een Team Tony’s in de winkel. Zij beantwoorden al je vragen en vertellen je meer vertellen over de missie van Tony’s Chocolonely. Go go go here!

Tony’s Store
Polonceaukade 12 te Amsterdam

Lees ook:  Travel: een winters week(end)je weg in Bergen en omgeving
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Tony’s Store: een waar choco walhalla

  1. Oh wat heeeeerlijk! Ben jaloers haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *