Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Amsterdam Light Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Uit-tip: Amsterdam Light Festival

Van donderdag 1 december tot en met zondag 22 januari vindt alweer de 5e editie van het Amsterdam Light Festival plaats. Het festival toont elke jaar het werk van gevestigde en talentvolle nationale en internationale kunstenaars en bestaat deze editie uit twee onderdelen: de vaarroute Water Colors met 20 lichtkunstwerken in de historische binnenstad van Amsterdam en de wandelroute Illuminade met 18 innovatieve kunstwerken in de Weesper- en Plantagebuurt.

Amsterdam Light Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Nexus – Viktor Vicsek

Water Colors (vaarroute)
De vaarroute Water Colors Cruise van Blue Boat Company staat in het teken van ‘A view on Amsterdam’ en biedt bezoekers een nieuwe kijk op de stad. De route gaat onder meer langs het Centraal Station, het Oosterdok, de Nieuwe Herengracht, de Amstel en de Herengracht.

lluminade (wandelroute)
De wandelroute Illuminade toont in de Weesper- en Plantagebuurt werken van nationaal en internationaal toptalent. Voor deze lustrumeditie zijn de kunstenaars uitgedaagd om hun werk te inspireren op het thema ‘Biomimicry, think like nature’. Biomimicry is een nieuwe manier van kijken naar en leren van de natuur. Met de natuur als inspiratiebron ontstaan nieuwe duurzame en efficiënte ontwerpen.

Amsterdam Light Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
The Lace – Choi + Shine Architects

Festivalhart
De tuin van de Protestantse Diaconie (achter de Hermitage Amsterdam) is van 15 december 2016 tot en met 8 januari 2017 het hart van het festival. Hier starten vanaf 15 december onder meer de wandelingen met gids voor de Illuminade.

Meer info en/of gelijk tickets kopen voor dit mooie licht-evenement in onze hoofdstad? Ga dan naar www.amsterdamlightfestival.com.

Amsterdam Light Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Blueprint – Reier Pos
Categories Events

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Uit-tip: Amsterdam Light Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *