Sneaker Pantoffels - Sneapers - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Sneaker pantoffels

Kicks, patta’s, trainers.. Hoe je ze ook noemt, sneakers zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Maar wat draagt een sneakerfan binnenshuis? Het merk Sneapers springt in op dit gemis met een bijzondere collectie sneaker sloffen. De pantoffels zijn een musthave voor als je een echte die hard sneakerliefhebber bent….

Sneaker Pantoffels - Sneapers - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Sneakers zitten comfortabel en zijn makkelijk te combineren met elke outfit. Helaas doe je ze vaak uit als je thuiskomt en loop je op je sokken verder. Dat dat anders kon, vonden de oprichters van Sneapers. Een Sneapers slof is een combinatie van een stoere sneaker met een pantoffel. Een dikke schuimrubberen zool zorgt voor een flinke schokdemping en comfort. En good to know: Sneapers zijn gemaakt van ademend materiaal. Geen oververhitte (of stinkende) voeten dus.

Sneapers zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleurencombinaties; van geel tot paars, van rood tot groen. Voor een bedrag van €34,95 loop jij voortaan op een paar fashionable sloffen in huis!

Sneaker Pantoffels - Sneapers - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Sneakers gemaakt van koffie
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Sneaker pantoffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *