Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Decembercadeau - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Smartwatch meest gewilde decembercadeau

Het heerlijk avondje staat voor de deur, maar ook de eerste kerstperikelen zijn niet ver weg. Verlanglijstjes gaan on- en offline in de rondte. Op 25% van die lijstjes prijkte vorig jaar elektronica. In dat segment waren in 2015 tablets, drones, spelcomputers, sporthorloges en activity trackers de meest verkochte sint- en kerstcadeaus (marktonderzoek, Thuiswinkel Waarborg 2015). Voor dit jaar is de verwachting dat smartwatch en hoverboard hoog op de lijstjes staan. Zo’n mooie smartwatch voor je geliefde is een grote uitgave in de toch al dure decembermaand. Daarom een aantal tips om de juiste smartwatch op je verlanglijstje te zetten en jouw cadeau-uitgaven haast moeiteloos in te perken.

Jouw ideale smartwatch
Een smartwatch is een super handig verlengstuk van je telefoon. Op dit slimme horloge ontvang je social media of berichtmeldingen, zie je door wie je gebeld wordt en bedien je jouw muziek. Bedenk dus voor aanschaf goed waarvoor jij het horloge gaat gebruiken. De meeste smartwatches functioneren via bluetooth. Beschikt het horloge over wifi, dan kun je gerust je smartphone thuis laten liggen en via een draadloos netwerk notificaties op je pols ontvangen. Een smartwatch kan je ook ondersteunen tijdens het sporten, bijvoorbeeld met een gps en hartslagsensor.

Maak december niet onnodig duur
Maak het jezelf deze drukke december maand gemakkelijk en bespaar tijd én geld door te beknibbelen voor aankoop:

– Van een merk is vaak in dezelfde lijn een net iets ouder of minder uitgebreide smartwatch te koop voor een lagere prijs. Elk product op Knibble is voorzien van productsuggesties. Deze suggesties komen in grote mate – qua specificaties en functionaliteiten – overeen, maar zijn in aanschaf mogelijk veel voordeliger voor jou.

– Voorkom dat je teveel betaald en bekijk actuele aanbiedingen. Op Knibble vind je alleen onvervalste aanbiedingen: deze worden alleen getoond als de prijs daadwerkelijk lager ligt dan de eerder gehanteerde prijs en bij geen enkele webshop goedkoper is.

– Producten hebben soms dagelijks een ander prijskaartje omhangen. Het loont dus om inzicht te krijgen in de vaak sterk wisselende prijzen van een vrijwel alle Nederlandse elektronica webshops. In heldere grafieken toont Knibble het prijsverloop van iedere smartwatch.

– Bang die mooie aanbieding of prijsverlaging te missen? Zet een beknibbel-wekker op jouw product of merk. Knibble slaat dan alarm als het product of merk dat jij wilt kopen in de aanbieding is, of de prijs het door jou ingesteld budget heeft bereikt.

Bekijk alle december-aanbiedingen

Categories Tech

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Smartwatch meest gewilde decembercadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *