Pixsweet - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Pixsweet: online je eigen voedsel ontwerpen!

Pixsweet is een net geïntroduceerd platform waar je ‘on-demand’ eten kan laten ontwerpen. Op dit moment is dat nog wel alleen in de vorm van een ijslolly, maar het idee is dat je in de toekomst alle soorten voedsel kan laten 3d-printen in welke vorm jij dat wilt.

Pixsweet - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De bedenkers van het concept noemen het zelf een 3D Food Revolution, en daar is misschien ook wel niets aan gelogen. Want hoe leuk is het om online jouw (favo) ontwerp in te dienen met slechts één druk op de knop en er vervolgens een custom made eetbaar iets van wordt gemaakt? Op deze manier krijgen lokale smaakmakers bijvoorbeeld ook een kans om hun idee op de markt te zetten en op te vechten tegen bekende merken (die iedereen nu wel kent… en misschien wel zelfs moe is). Smaakt naar meer!

Pixsweet - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Artprint of the Month
Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Pixsweet: online je eigen voedsel ontwerpen!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *