Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Kanarie Club - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

New hotspot: De Kanarie Club (de kooi is geopend!)

De kooi is geopend, alle kanaries verzamelen! Afgelopen week was het zover, na een aantal weken van verbouwen mocht ik een bezoek brengen aan de Kanarie Club (voorheen Halte 3 en Meat West) op het Bellamyplein. De twee aparte restaurants zijn samengevoegd tot een grote ruimte en de details van het verleden als tramremise zijn nog steeds goed zichtbaar. De gordijnen die nu rondom de toegangsdeur hangen werden bijvoorbeeld voorheen gebruikt als afscherming tijdens het spuiten van de trams, je loopt over de oude tramrails op de vloer en de zwembad lounge op de vide verwijst naar de krakers die in het verleden de werkbak vol lieten lopen met water om hier lekker in te badderen. Deze is overigens in het weekend een heerlijke hang- out met uitzicht op het volledige restaurant en unieke cocktails als een winterse stoofperen mojito of de Viola met crème de violet.

Kanarie Club - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nieuw is het grensoverschrijdende concept wat de heren van de Kanarie Club zelf ‘Next Generation Hospitality’ noemen. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat kun je hier eten, drinken, werken, relaxen, netwerken of vergaderen en dat alles dwars door elkaar heen op elk gewenst tijdstip. Op de kaart is hier natuurlijk ook rekening mee gehouden, je kunt hier genieten van goede kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs. Tijdens het diner kun je kiezen uit een 3-, 4- of 5-gangen menu met bijvoorbeeld makreel en rode biet, sukade met kalfswang en ponzu en een chocolade dessert met een pinda brownie. Maar er zijn ook verrassende bites te bestellen als een Japanse pannenkoek, sardientjes met Hollandaise saus of eenden rillettes. Ook de vegetariërs en kids hebben genoeg te kiezen. Dus trek die veren uit de kast en vlieg erop uit!

Kanarie Club - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Kanarie Club - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “New hotspot: De Kanarie Club (de kooi is geopend!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *