Bord Kitchen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De hele dag door borrelen bij Borrl Kitchen Amsterdam

Een plek waar je de hele dag door kan borrelen, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat… Klinkt goed toch? Het kan vanaf nu bij Amsterdam Borrl Kitchen, een all-day borrel concept, geïnspireerd door het Italiaanse Aperitivo en de typisch Nederlandse borrel.

Borrl Kitchen serveert ontbijt en lunch tot 15.30 waarna de kaart met snacks en avond kaart doorloopt tot in de late avond. Waar je bij andere restaurants voor jezelf eet, eet je bij Borrl Kitchen alles samen en deel je smaken, ervaringen en belevenissen. Je bestelt voor het aantal personen naar keuze en het personeel serveert vervolgens alles op planken zodat je makkelijk kunt delen.

Bord Kitchen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Bord Kitchen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Borrl Kitchen maakt zo veel mogelijk gebruik van echte Amsterdamse producten. Dat zie je onder andere terug in het interieur. Zo is een muur bekleed met de vloer van een oude Amsterdamse gymzaal. Maar ook qua eten en drinken zie je het terug. Zo is er voor de kids een speciale Pancake Borrl bedacht waarbij kinderen zelf hun limonade mogen maken van Amsterdamse siropen en Amsterdams spuitwater. Ook kan je een koffie-tasting doen met twee single origins van Stooker Coffeeroasters. En de thee? Die komt van het Amsterdamse Citea. En extra leuk: bestel je een Amsterdam Negroni, dan zit daar Willem’s Wermoed als hoofdingrediënt in. En dat is weer de eerste Nederlandse vermout, gemaakt van kruiden uit de Amsterdamse Hortus Botanicus op slechts 300 meter van Borrl Kitchen. Lekker!

Borrl Kitchen
Plantage Kerklaan 41, Amsterdam

Bord Kitchen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  The Butcher Social Club
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “De hele dag door borrelen bij Borrl Kitchen Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *