Centraal Beheer - Pensioen- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Eigen baas over je toekomst

Ben jij al bezig met je pensioen? Waarschijnlijk nog niet heel erg. Veel mensen bouwen automatisch pensioen op, maar een heleboel mensen ook niet. Ik noem de steeds groter groeiende groep zzp’ers in Nederland. Echter om te kunnen weten ‘hoe je er straks bij zit’, is het toch wel heel belangrijk om op tijd te beginnen met sparen voor later. Handig is dan ook bijvoorbeeld de tool van Centraal Beheer waarmee je als zzp’er kan bijhouden hoe je ervoor staat. Heel eenvoudig kan je zo berekenen hoeveel percentage je van jouw omzet opzij zou kunnen zetten om ook over je toekomst eigen baas te kunnen zijn.

Om het bewustzijn van sparen voor later nog wat meer kracht bij te zetten heeft Centraal Beheer ook nog onderstaande campagne gemaakt. Waarin op een humoristische manier de boodschap van het belang van het opbouwen van een pensioen nog een keer wordt aangestipt:

Lees ook:  Solliciteren doe je zo!
Categories Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Eigen baas over je toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *