Bar Broker - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Eerste bar met fluctuerende drankprijzen opent deuren

Aankomend weekend opent in het centrum van Amsterdam (in de Reguliersdwarsstraat) een bar met fluctuerende prijzen. Yep, de prijzen zullen in pop-up Bar Broker, net als op de beursvloer, constant veranderen en zijn onderhevig aan actuele gebeurtenissen.

Omdat de prijzen continu kunnen stijgen of juist sterk dalen, wordt het een waar spel om op het juiste moment het juiste drankje te kopen. De zaak is in jaren ‘80 stijl ingericht, inclusief beursschermen zoals je ze kent van beurzen als de AEX en Wall Street.

Hoe en waarom de drankprijzen kunnen stijgen of dalen? Bijvoorbeeld doordat het sneeuwt, de nieuwe president Trump iets geks heeft getwitterd of er veertig mensen binnen zijn met een wit t-shirt.

De pop-up bar zal voor drie maanden de deuren openen en ieder weekend op donderdag, vrijdag en zaterdag open zijn. Entree is gratis. Bar Broker opent, heel toepasselijk, aanstaande vrijdag 25 november officieel haar deuren met De Beursgang…

Lees ook:  Cirque du Soleil landt dit najaar op het Haagse Malieveld
Categories Events Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Eerste bar met fluctuerende drankprijzen opent deuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *