Backstage bij McDonald’s

Steeds meer restaurants hebben een open keuken. Dat is niet alleen esthetisch een positieve ontwikkeling (het ziet er altijd tof uit om de koks je eten te zien bereiden), maar ook qua transparantie is dat erg ok. Immers, je kan zo zelf ‘checken’ of het er allemaal wel hygienisch aan toe gaat in de keuken. Zo’n open keuken had een keten als McDonald’s al jaren en dat maakt je toch nieuwsgierig om wat daar gebeurt van dichtbij te zien.

Want wat doet McDonald’s met haar eten? En waar komen de ingrediënten nou eigenlijk allemaal vandaan? Daarover doen vele verhalen de ronde. Daarom kan je sinds 8 oktober letterlijk een kijkje in de keuken komen nemen. Maar wel alleen als je je aanmeldt voor Backstage. In ongeveer 100 restaurants door heel Nederland kan je terecht om rond te kijken, prangende vragen te stellen, tips te geven én je eigen Quarter Pounder te maken! Met Backstage weet je kortom wat je eet en zie je zelf hoe het wordt bereid. Benieuwd geworden? Je kunt je aanmelden voor ‘Backstage’ via mcdonalds.nl/backstage en wil je meer ins & outs weten, ga dan naar meerweten.mcdonalds.nl. Tim Douwsma en Toprak Yalciner gingen je overigens backstage al voor:

Lees ook:  December shopping voor de in-laws
Categories Food Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Backstage bij McDonald’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *