Ice Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Amsterdam in winterse sferen met Ice Amsterdam en Ice Village

Of er nu wel of niet een echte winter aan gaat komen, er ligt sowieso ijs in Amsterdam de komende maanden. Vanaf 18 november kan jong en oud namelijk weer haar schaatscapriolen vertonen op de schaatsbaan van Ice Amsterdam. Al een aantal jaren ligt de schaatsbaan op de vertrouwde locatie aan het Museumplein en vorig jaar werd de schaatsbaan zelfs bezocht door meer dan 150.000 mensen!

Ice Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ben je niet zo’n schaatser? Geen nood. Ook met de niet-schaatsers is rekening gehouden. Van 17 tot 30 december brengt Ice Village Amsterdam in de feeststemming. Op deze kerstmarkt komen 50 verschillende chalets en food trucks te staan, waar je naar hartelustkan shoppen, eten en drinken. Dit alles gehuld in Scandinavische sferen.

De toegangsprijs van Ice Amsterdam bedraagt de gehele periode (dat is 3 maanden lang vanaf 18 november) €4,50. Kaarten zijn ter plekke te koop. Ice Village is gratis toegankelijk.

Lees ook:  Het beste operagezelschap ter wereld viert feest
Categories Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Amsterdam in winterse sferen met Ice Amsterdam en Ice Village

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *