Desserts for Birds - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Vogeltoetjes

4 oktober… vandaag is het dierendag! Ook iets extra doen voor dieren op deze dag? Onze tip: Desserts for Birds. Een ‘vogeltoetje’ waarmee je meer vogels in je tuin of op je balkon kan halen.

Desserts for Birds is een ‘ijsje’ gemaakt met verschillende soorten zaden waar heel veel tuinvogels dol op zijn. Desserts for Birds is verkrijgbaar in de smaken Delicious Red, Chunky Flavour en Mixed Temptation. Elke ‘ijssmaak’ bestaat uit een melange van diverse soorten zaden en trekt weer andere soorten vogels aan. Leuke bijkomstigheid daarvan is dat je zo misschien wel een nieuwe vogel ontdekt in je tuin die je daarvoor nooit hebt opgemerkt.

Desserts for Birds - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Daarnaast zit er ook nog een leuke verrassing verstopt: nadat de vogels het toetje met smaak hebben verorberd, komt er een origineel lasergesneden ijsstokje tevoorschijn, in de vorm van een roodborstje, een koolmeesje of een halsbandparkietje.

Desserts for Birds - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De ‘vogelijsjes’ worden per twee verpakt in een transparant doosje, zodat de ijsjes goed zichtbaar zijn. De verpakking kan eenvoudig tegen brieftarief worden verstuurd via de reguliere post, waardoor je dus ook cadeau kan doen aan iemand.

Desserts for Birds - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Desserts for Birds is verkrijgbaar via www.weidesign.nl en www.markita.nl/carmelabogman voor de snoepprijs van €14,95. Smullen maar!

Lees ook:  Wi-Fi Dogs: de mafste jacht op gratis Wi-Fi!
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Vogeltoetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *